Voel je welkom bij Leef!

Afspraak inplannen

Hier kun je een afspraak inplannen met Karlijn Heurter (Praktijkassistente) of Danielle Bourne (Integraal arts en acupuncturist). 
Een oriëntatie gesprek met de praktijkassistente is telefonisch. De consulten met de arts zijn op locatie.
Kies de locatie, de dag en tijd. Herlaad de pagina om de beschikbaarheid van een andere locatie te zien. Bij de consultafspraken word je doorgelinkt naar een beveiligde betaalpagina.   
Hieronder vind je een toelichting van de afspraaktypes.

Afspraaktypes

Klik op het plusje voor meer informatie.

Oriëntatiegesprek

Tijdens dit gesprek met de praktijkassistente kun je kort vertellen wat je wensen zijn. Waar je tegen aanloopt en wat je al geprobeerd hebt. Samen met de praktijkassistente bespreek je wat de opties zijn binnen Leef! Voor direct contact met een arts kun je een integraal consult plannen. 

Duur: 15 minuten
Locatie (dagen): Telefonisch (Ma, Za)
Tarief: gratis

 

Integraal arts consult (IM-spreekuur)

Tijdens het consult met de integraal arts kun je vertellen wat je wensen zijn, waar je tegen aanloopt en wat je al geprobeerd hebt. Vervolgens krijg je advies over de opties binnen de reguliere, complementaire en leefstijlgeneeskunde. 

Integrative Medicine (IM) vormt de brug tussen de reguliere en complementaire gezondheidszorg en kan als deskundige gids dienen in de veelheid aan mogelijkheden op het gebied van gezondheid en welzijn. Het IM-spreekuur is speciaal ontwerpen voor het eerste consult van nieuwe cliënten.

Duur: 30 minuten
Locatie (dagen): Utrecht (Ma, Di), Maarssen (Vr)
Tarief: 60 euro | Aanvullende vergoeding mogelijk

Acupunctuur consult

Tijdens dit consult met de arts-acupuncturist bespreek je jouw klachten en wensen. De behandeling kan bestaan uit acupunctuur, dry needling, electro-acupunctuur of moxa. Daarnaast krijg je adviezen mee voor thuis om je eigen gezondheid te bevorderen. 

Dokter Daniëlle Bourne is de eerste (en nog enige) Nederlandse zorgverlener die volgens de Westerse als Chinese acupunctuur geschoold is en BIG-geregistreerd arts is, gespecialiseerd in integrative medicine en leefstijlgeneeskunde. Door deze unieke expertise zijn behandeltrajecten vaak korter en effectiever. 

Duur: 45 minuten
Locatie (dagen): Utrecht (Ma, Di), Maarssen (Vr)
Tarief: 120 euro | Aanvullende vergoeding mogelijk