“Acupuncturist D Bourne is ontzettend goed in haar werk. Ze denk met je mee, en is erg geïnteresseerd. Geeft handige tips. Ik heb veel aan haar adviezen gehad die ik dagelijks toepas. Een warm persoon waar ik me snel bij op me gemak voelde. Ik had totaal geen gene om haar mijn persoonlijke ongemaken te vertellen.

Ik ging onder andere voor de onrust in me lijf, en ik ben nu op de momenten dat het kan en mag ontspannen, ook daadwerkelijk ontspannen. Daarbij is mijn nicotine en suiker verslaving flink afgenomen als ook mijn PMS klachten.

Zou het iedereen aanraden. Voor mij was acupunctuur vrij onbekend terrein maar ik heb er veel aan gehad.”

Moniek, 31 jaar uit Utrecht – Onrust 

“Ik ben bij Daniëlle gekomen voor overprikkeling en een frozen shoulder. Door de accupunctuur werd ik rustiger en werden de klachten van de frozen shoulder ook minder. Ik heb het contact met Daniëlle als bijzonder prettig ervaren. Zij weet wat zij doet, is optimistisch en heeft humor, echt een aanrader dus.”

Floor, 55 jaar uit Blaricum – Frozen Shoulder

“Mijn nek zat al paar weken helemaal vast met veel pijn bij beweging, fysio hielp minimaal en behandelingen waren zeer pijnlijk. Werken ging echt niet. Dus als zzp-er ging ik al snel op zoek naar een alternatief. Zo kwam ik via via bij Danielle terecht. Na de eerste behandeling bij het overeind komen dacht ik dat het niet geholpen had maar toen ze vroeg of ik naar links kon draaien was de pijn weg en heel veel bewegingsvrijheid weer terug, zo’n verademing!

Danielle is een super fijn persoon, luistert, vraagt en kijkt verder. Zo adviseerde ze mij om mijn bloed even te laten checken vanwege wat andere klachten, en wat bleek vitamine D te kort. En vergeet niet de herinnering dat de behandeling fiscaal aftrekbaar is, geeft voor mij aan dat ze betrokken en attent is.”

Henriette, 25 jaar uit Nieuwegein – Nek pijn

“Danielle heeft goede kennis van veel zaken. Ook van actuele thema’s (vitamine B12, darm, mindfulness). Ze is heel allround. Zowel toepassing van conventionele als alternatieve geneeskunde. Ze is totaal niet zweverig. Heel erg too the point en direct in haar benadering. Op zich zou iedereen die kampt met gezondheidsklachten en/of problemen bij haar terecht kunnen. Maar ik denk zeker mensen die vastlopen in de reguliere zorg of als dit niet afdoende voor hun werkt. Zo kwam ik bij haar na de diagnose MS gekregen te hebben, waardoor ik niet meer kon werken. Onderliggend bleek ik een vitamine B12 tekort te hebben. Sinds we gestart zijn met de behandeling gaat het stukken beter. Ik ben van mijn reguliere MS medicatie af, voel me goed en ik kan ook weer werken.

David, 38 jaar uit Amsterdam – MS en maagdarm klachten 

“Ik kampte met diverse klachten (burn out, angststoornis, darmproblemen, tintelingen etc.). Ik had intussen bij mijn huisarts de stempel hypochonder gekregen, maar ik wilde mij daar niet bij neerleggen. Via bloedonderzoek kwamen we erachter dat ik ontzettend veel voedingsintoleranties had. Dit waren er zoveel dat er mogelijk sprake kon zijn van onderliggende problemen vertelde Danielle. Eerst zijn we wel begonnen met het gericht elimineren van de voeding. Mijn hele gezin deed gelukkig mee en mijn vriend is daardoor zelfs in een paar weken 10 kilo afgevallen en zijn winderigheid was ook verdwenen! Bij mij had het helaas nog niet direct effect. Danielle heeft toen vervolg onderzoek ingezet waaruit een vitamine B12 tekort bleek. We zijn gestart met B12 suppletie en ik ben in 3 maanden tijd een totaal anders mens geworden. Mijn buikklachten zijn helemaal verdwenen, ik heb geen psychische klachten en tintelingen meer en mijn energie is terug. Ook heeft ze aandacht besteed aan mijn loopbaan. Het duurde even voordat ik durfde te wisselen, maar nu doe ik eindelijk werk wat ik leuk vind!”

Nadine, 45 jaar uit Utrecht – Burnout en angstklachten 

“Na ruim 6 jaar zeer intensieve zorg voor onze dochter voelde ik mij uitgeput en zat heel laag in mijn energie. Tegelijkertijd merkte ik dat ik het lastig vond om voldoende voor mezelf te kiezen en mijn grenzen hierin te stellen, zodat ik voldoende rust kon pakken om mijn energie weer op te laden. Met beide punten gingen we in een aantal behandelingen aan de slag. Na elke behandeling kon ik steeds beter de grenzen die mijn lichaam aangeeft voelen. Hierdoor neem ik mijn grenzen zelf ook beter in acht en kan ik ze eerder aan anderen aangeven.

Zo kom ik weer steeds beter in mijn energie. Danielle luistert naar je en vraagt goed uit wat er bij jou speelt op verschillende levensgebieden. Van daaruit maakt ze haarfijn de vertaalslag naar hoe ze vanuit integraal medisch oogpunt het beste jouw eigen kracht weer kan versterken. Ze gaat met veel zorg en aandacht te werk. Ze checkt goed tijdens de behandeling of je nog comfortabel bent.

Daarnaast was na herstel van Covid-19 mijn menstruatiecyclus totaal ontregeld. Dankzij de acupuntuurbehandeling bij Daniëlle is deze disbalans weer hersteld. Ik ben heel blij met de directe en positieve effecten die ik door de behandelingen ervaar. Absoluut een aanrader!”

Nienke, 40 jaar uit Amsterdam – Spanningsklachten

“Ik ben eind vorig jaar voor de 1e keer op de praktijk bij Danielle geweest. Ik liep al zeker 3 jaar met lichamelijke spierklachten waarvan ik al verschillende therapieën z.a. Orthomanuele therapie, fysiotherapie had uitgeprobeerd. dit was zonder enig resultaat. De klachten kwamen steeds terug. Bij Danielle op de praktijk heb ik een paar sessies accupunctuur ondergaan maar met zeer weinig resultaat.

Danielle vertelde mij en kwam met het idee bloed te prikken om te zien wat de oorzaak zou kunnen zijn o.b.v. vitamine deficiënties.
Ik had diverse tekorten die gelinkt konden worden aan mijn klachten waarbij gelijk gestart kon worden met het aanvullen hiervan.
Dit heeft mij enorm geholpen en ik ben nu klachtenvrij. Ik ben nog onder controle en ben erg blij dat mijn klachten nu verholpen zijn.

Ik kan Danielle aanbevelen omdat zij niet alleen kijkt naar de Lichamelijke klachten maar samen met de cliënt op zoek gaat naar de oorzaak van de klachten. Ik ben zeker blij met haar omdat ik weer kan genieten van het leven en ook omdat mijn bewegingsapparaat mij niet in de steek laat of beperkt in mijn sociale activiteiten.”

Rita, 52 jaar uit Rotterdam – Schouderpijn

Eindelijk kan ik weer muziek maken en zonder angst naar buiten gaan nu mijn oorsuizen verholpen is door acupunctuur.”  

Sven, 46 jaar uit Utrecht – Tinnitus 

“Ik kwam bij Danielle omdat ik last had van een prikkelbare darm en een opgeblazen buik. Ik leek wel 9 maanden zwanger soms. Ik had het Fodmap dieet al geprobeerd, helaas zonder resultaat. Nadat ik startte met het vermijden van de intoleranties die uit de bloedtest kwamen merkte ik na 2 dagen al dat ik weer een platte buik had. Ik paste weer mijn oude broeken, mijn stoelgang was weer normaal en ik voelde meer energie. Ik keek er in het begin wel een beetje tegenop om voeding te moeten vermijden, maar het was het meer dan waard.

Ilse, 26 jaar uit Den Bosch – Prikkelbare darm syndroom 

“Daniëlle is in staat om bij een klacht met diverse mogelijke oorzaken, vanuit een breed blikveld, vlot en doortastend tot de kern van het probleem te komen. Een kundige arts!”

Bart, 47 jaar uit Culemborg – fysieke en emotionele stress, maagdarm klachten 

"Ons lijf heeft een natuurlijke drang om gezond en vitaal te zijn."

"Ons lijf heeft een natuurlijke drang om gezond en vitaal te zijn."

Neem contact op

Stuur een beveiligd bericht (via MijnDiAd)

Samenwerkingen
Aangesloten bij Artsenvereniging Integrale Geneeskunde (AVIG) &  British Medical Acupuncture Society (BMAS) & Microbioom Centre & B12 Institute